Skip to content

Deze zomer zal het ongetwijfeld goed terrasweer zijn. En als het goed is dan bent u er nu helemaal klaar voor. Maar het kan zijn dat u nu nog denkt om uw team aan te vullen met seizoenswerkers omdat

Horecava 2019

Vanaf vandaag 25 Januari presenteren wij met trots onze nieuwe toonaangevende catalogus met nieuwe artikelen voor horeca en hotels.

BRAGARD is altijd toonaangevend als het gaat om vernieuwende stoffen en modellen. Menig bedrijf kijk uit naar onze catalogus. Op zoek naar nieuwe look? Kijk gerust, en mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken met ons. Neem dan contact met ons op.

U kunt de digitale data downloaden als u op de afbeelding links klikt. 

Heeft U een trage internet verbinding? dan kan het zijn dat dit wat langer duurt dan normaal.

Veel plezier ervan!

Horecava 2019

Laat je inspireren van 7 t/m 10 januari 2019 tijdens de 63e Horecava in RAI Amsterdam. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen, volg interactieve workshops en beleef demo’s van bekende chef koks.

Dit jaar is de beurs nóg groter met veel aandacht voor innovaties en start-ups, spannende en lekkerste wedstrijden, een extra segment: Food Mobility én een spetterend avond programma in hartje Amsterdam. Dit mag je niet missen!

Nieuwe collectie BRAGARD

Elk jaar komen mensen uit 130 landen bij elkaar in Frankrijk om kennis uit te delen en elkaar te ontmoeten. 

ook krijgen wij elk jaar een inkijk hoe het met het bedrijf gaat en natuurlijk een voorproefje van onze nieuwe collectie!

Voor dit jaar zijn er 2 a 3 nieuwe collecties gepland. De eerste voor Februari 2019 ziet er schitterend uit. Veel nieuwe stoffen en modellen voor de keuken en de bediening. Voor zowel de horeca maar ook  voor Hotels! Prachtige kleuren en bijzondere toepassingen zoals u gewend bent van BRAGARD. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kijk op onze nieuwe collectie en profiteer van onze aanbiedingen!

Email: office@bragardnederland.com telefoon: 06 37 5812225